Velkommen til Café FRY Østergade
*Siden 2000*

Optimér din madoplevelse med vores mobilapp!

At bestille mad fra vores restaurant er nu hurtigere og mere fornøjeligt end nogensinde før takket være vores eksklusive mobilapplikation. Hent vores brugervenlige app, designet til både Android og iOS, og bestil dine yndlingsretter med blot få tryk.

Mest populære

Legendarisk Burger

Smagens Top: Vand i munden, perfektion i hver bid!

Grillens Mesterskab

Uovertruffen Smag: Hver bid bringer en fest af aromaer!

Brunchens Højdepunkt

Fortryllende Smage: Perfekt start på din dag, uforglemmelige smage!

Unikke Drikke

Magi i Hver Sip: Friske smagsoplevelser i hver tår!

Den hyggelige café i Herning's Østergade.

Cafeen i Herning’s Østergade er vores nyeste café, og her har vores efterhånden mangeårige erfaring haft masser af plads til at sætte sit præg på de hyggelige lokaler. Vi tør godt love dig og dit selskab nogle hyggelige rammer, højt serviceniveau og det vigtigste – altid velsmagende retter fra vores menukort. Skulle du have nogle spørgsmål til vores café i Østergade eller har nogle andre henvendelser, så står vi gerne klar ved telefonen til at servicere dig bedst muligt.

Den autentiske smag, der overrasker

Vi byder på en kulinarisk rejse, hvor hver bid er en overraskelse. Vores mission er at skabe uforglemmelige øjeblikke for vores gæster, samtidig med at vi forpligter os til ansvarlig virksomhedsdrift.

Hamburgermestre og Kunstnerisk Samling!

Vi inviterer burgerentusiaster til en fantastisk oplevelse! Hver eneste bid afslører hemmeligheden bag vores burgere, der er tilberedt med kærlighed til mad. Gå ikke glip af denne smagsrejse, der vil glæde dine smagsløg!

  • 01.webp
  • 02.webp
  • 03.webp
  • 04.webp
  • 05.webp

Østergade 15, 7400, Herning

+45 97 12 20 23

CVR nr: 36443952